Historia

Det var en gång ...

... ett glatt gäng entreprenörer som hade en vision om att bygga ett ingrediensföretag baserat på kreativitet och gedigen kunskap. Med skräddarsydda produkter ville vi ge ett ökat mervärde till våra kunders lika nya och unika färdigvaror. Helt enkelt dela med oss av all vår samlade kunskap och vara, dels ett bollplank för idéer och dels inspiratör och förmedlare av trender från andra marknader. Tänkt, sagt och gjort! Och oj vilken rolig resa vi har haft…

Vi började med strössel till en populär glass och med att förse hela den nordiska kiosk och servicehandeln med allehanda dekorprodukter till mjuk- och skopglassar. Sedan hakade detaljhandeln på med spännande produkter till bak och dessert. Långt ner i Afrika skeppade vi containerlaster med strössel.

wmb.jpgCandy Shots gav oss entrébiljett till en helt ny värld och spännande kontakter över hela världen. Våra Londonbaserade samarbetspartners gjorde en oförglömlig reklamkampanj tillsammans med ett mycket välkänt vodkamärke. Vi ställde ut på Internationella mässor, skaffade samarbetspartners i Europa, introducerade strössel på glass i Pakistan. Brand extensions blev populärt och vi gjorde nya produkter på välkänt tema med stor framgång.

Vi lät oss bli uppköpta för att få ett bredare svängrum och fick ny mamma och nu började vi baka kakor, cookies och muffins. Strösslade kanelbullar med vårt bakfasta socker, och dekorerade munkar i glada färger. Konfektyr står oss allra närmast hjärtat, det är där vi har våra rötter och utan tvivel kan vi förgylla vilken chokladkaka som helst.
Testa oss!

2013 byggdes en ny fabrik och kontor i Fosie/Malmö där vi nu producerar för fullt och hoppas kunna fortsätta uträtta ”stordåd”!